EN SMIDIG HELHETSLÖSNING

Vi hjälper dig att rensa dödsbo på ett så värdigt och effektivt sätt som möjligt. Vi strävar alltid efter att göra processen så enkel och smidig som möjligt. Vi är mycket erfarna av att rensa dödsbo och är mycket måna om att du som kund kan känna dig trygg med vårt arbete.

Vi sorterar, forslar bort och städar med fokus på effektivitet och att få det så bra och kavlitativt som möjligt. För att få ut det bästa för dig som kund, har vi ett samarbete med second-butiker och städfirmor. På så sätt kan vi erbjuda dig en helhetslösning och samtidigt slipper du det jobbiga arbetet mitt i sorgprocessen.

Kontakta oss idag om du vill boka oss. Självklart kommer vi till dig och det aktuella boendet på hembesök helt kostnadsfritt. Efter besöket kan vi ge dig en prisuppskattning.

Allt på en faktura

Onyx mindre

Värdering

Vill du ha hjälp med att sälja egendomen från ett dödsbo? Vi hjälper dig med värdering & uppköp i samband med tömning av dödsbo.

Onyx mindre

Bortforsling

Vi erbjuder hjälp med att tömma dödsbon runtom i Stockholm. Vi rensar & forslar bort det ni inte vill behålla.

Onyx mindre

Städning

I samband med rensning av dödsbo kan vi hjälpa till med flyttstäd. Självklart går det att boka separat med! Kontakta oss för offert.

Kontakta oss

Telefontider

Måndag — Fredag
08.00 — 16.00

M: hej@lcbohagsservice.se
T: 08-301554