Värdering & uppköp

Ert bohag blir alltid värderade av proffs. Vi strävar alltid efter att göra processen så enkel och smidig som möjligt. Vi har stor erfarenhet av detta så du som kund kan känna dig trygg att allt går till på rätt sätt.

Våra erfarna medarbetare sorterar, bortforslar och städar på ett effektivt och kvalitetssäkrat sätt. Vi samarbetar därför med både second-butiker och städfirmor så att du som kund får en bättre helhetslösning. Allt på en faktura.

Kontakta oss idag för bokning av ett gratis hembesök och prisuppskattning.

Allt på en faktura

Tecknat hus i flyttlåda symbol för bortforsling

Bortforsling

Som dödsbodelägare kan det vara jobbigt att vara ansvarig för tömningen. Då kan det vara en trygghet att få hjälp med bortforsling. Välkommen att kontakta oss vid behov av bortforsling.

Kvinna som förbereder inför ett uppköp och värdering

Uppköp

Känner du dig osäker vad efterlämnade saker är värda är det en bra idé att få en värdering och ett uppköp. Läs mer ovan om just detta!

Städning utförs av två tecknade personer

Städning

Ett smidigt sätt att lösa bohagsproblemet är att ta hjälp av flyttstäd från samma företag som hjälper dig med bohaget i sig. Det är med stolthet som vi kan berätta att vi kan erbjuda just detta.

Vad händer med sakerna?

Vi hjälper dig med bortforsling och hämtning av dina möbler Stockholm. Vi har stor erfarenhet av olika typer av flyttar och har dessutom miljön i prioritet. Vi hjälper dig med hämtning av möbler Stockholm. Vare sig det är en enstaka möbel eller ett helt bohag som ska hämtas kan du vara säker på att möblerna tas om hand på bästa sätt. Vi har samarbeten med olika välgörenhetsorganisationer i Stockholmsregionen och dit skänks möbler som förtjänar en andra chans. Om möblerna måste slängas görs detta på en miljöcertifierad återvinningsstation.

Kontakta oss

Telefontider

Måndag — Fredag
08.00 — 16.00

M: hej@lcbohagsservice.se
T: 08-301554